გურჯაანმა, ქართული ყველის 50-მდე სახეობასა და შეფმზარეულების მასტერკლასს უმასპინძლა

ღონიაძიება Bocuse d’Or ფინალისტების კულინარიული შოუთი დასრულდა

საფესტივალო სივრცეში წარმოდგენილია ეთნო კულინარიის სივრცე

სივრცეში, სამეგრელო-ზემო სვანეთის, იმერეთისა და მცხეთა-მთიანეთის რეგიონებიდან ჩამოსულმა კულინარებმა მათი რეგიონისთვის დამახასიათებელი კერზები მოამზადეს.

გურჯაანმა, ქართული ყველისა და კულინარიის ფესტივალს პირველად უმასპინძლა

ახტალის პარკში  50-მდე სახეობის ქართული ყველი და ყველისგან ნაწარმოები პროდუქტების დეგუსტაცია და გამოფენა-გაყიდვა მიმდინარეობს. ასევე, ადგილზე იმყოფებიან ქართველი და უცხოელი შეფმზარეულები, რომლებიც თანამედროვე ტექნოლოგიით სტუმრების თვალწინ კერძებს ამზადებენ და მასტერკლასებს ატარებენ.

ღონისძიება მედიაში