Link Image: https://www.facebook.com/gepra/posts/1545183582200129
IsMonth: False
type: 1
images3:
თარიღი: 2017-07-16
ქვესათაური: ღონისძიების მიზანი იყო ძუძუს კიბოსთან ბრძოლის მიმართულებით არსებული მდგომარეობის შეფასება
ბლოკი: ჯეპრას პროექტები
ღვინის დასახელება: თელავური
ღვინის სახეობა: თეთრი ნახევრად მშრალი
აღწერა: ყურძენი ხელით იკრიფება ოპტიმალური სიმწიფის პერიოდში. კლერტისგან ფრთხილად გათავისუფლების შემდეგ ყურძენი იწურება პნევმატიურ წნეხში. დურდო დუღს უჟანგავი ფოლადის ცისტერნებში კონტროლირებად ტემპერატურაზე 3–4 კვირის განმავლობაში. ღვინის დავარგება ხდება უჟანგავი ფოლადის რეზერვუარებში.
დააგემოვნეთ: თევზის/ზღვის პროდუქტებთან, ტკბილ სუფრასთან და ყველთან
მწარმოებელი: მარანი
width: 1
data-rows-occupied: 33
data-columns-occupied: 2
data-ar-day-of-month: 16
data-ar-date: 2017-01-01
zoomedtop: 23569
zoomedleft: 2387
top: 3181
left: 322
height: 1