Link Image: http://funtime.ge/saknatuno-ambebi/post/140122--mizandasaxuloba-swavlis-siyvaruli-da-kargi-komunikaciis-unari-warmatebis-safuzvelia-
IsMonth: False
type: 1
images3:
თარიღი: 2017-08-03
ქვესათაური: ინტერვიუ თამარ მაჭავარიანთან.
ბლოკი: ჯეპრა მედიაში
ღვინის დასახელება: ტვიში
ღვინის სახეობა: თეთრი ნახევრად ტკბილი
აღწერა: ყურძენი იკრიფება ხელით, სიმწიფის პიკზე ოქტომბრის ბოლოსა და ნოემბრის დასაწყისში. კლერტის გაცლის შემდგომ ყურძენი ცივდება 4-6°C -მდე და ნაზად იწურება პნევმატურ წნეხში. მოგვიანებით, დაწმენდილი თვითნადენი წვენის დუღილი მიმდინარეობს უჟანგავ ფოლადის რეზერვუარებში მკაცრად განსაზღვრულ ტემპერატურაზე. როდესაც მაჭარში ნარჩენი შაქარი და მჟავიანობა მიაღწევს ოპტიმალურ დონეს, დუღილი ჩერდება გაცივებით და შემდგომი ფილტრაციით, რითაც ვინარჩუნებთ ღვინის ბუნებრივ სიტკბოს და სიხალისეს. ამის შემდგომ, ბოთლში ჩამოსხმამდე, ღვინო ინახება იზოთერმულ რეზერვუარებში 0°C–მდე გაციებულ მგომარეობაში.
მწარმოებელი: მარანი
width: 1
data-rows-occupied: 36
data-columns-occupied: 7
data-ar-day-of-month: 03
data-ar-date: 2017-01-01
zoomedtop: 25711
zoomedleft: 8337
top: 3471
left: 1125
height: 1