Link Image: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10211649759791339&set=t.1649156868&type=3&theater
IsMonth: False
type: 1
images3:
თარიღი: 2017-08-19
ქვესათაური: ტრადიცია არც ამჯერად დავარღვიეთ და ბომონდ გარდენის სიმწვანეში ჩაფლულ კარმიდამოს ვესტუმრეთ
ბლოკი: ჯეპრას სიახლეები
ღვინის დასახელება: სატრაპეზო
ღვინის სახეობა: თეთრი ტკბილი
აღწერა: ყურძენი შერჩევით დაიკრიფა სისხამ დილით, მცირე ზომის ყუთებში, მარანში კიდევ ერთხელ გადაირჩა, მოსცილდა ყველა დაზიანებული მარცვალი და ნაზად გამოიწნეხა კალათისებურ წნეხში. დუღილი მიმდინარეობდა კონტროლირებად ტემეპერატურაზე 16-18°C უჟანგავი ფოლადის რეზერვუარში ორი თვის განმავლობაში. ამგვარად, პირველად დაიბადა ქართული აისვაინი. ამის შემდგომ ბოთლში ჩამოსხმამდე ღვინო ინახება გაციებულ მგომარეობაში 0°C-მდე. ღვინის ჩამოისხმის შემდგომ ბოთლში დავარგება გაგრძელდა კიდევ 6 თვე.
მწარმოებელი: აისვაინი
ჯილდოები: International Wine & Spirit Competition, 2008 - ვერცხლი
width: 1
data-rows-occupied: 38
data-columns-occupied: 7
data-ar-day-of-month: 19
data-ar-date: 2017-01-01
zoomedtop: 27139
zoomedleft: 8337
top: 3663
left: 1125
height: 1