Link Image: https://www.facebook.com/gepra/posts/1617178021667351
IsMonth: False
type: 1
images3:
თარიღი: 2017-10-03
ქვესათაური: მასტერკლასი შშმ პირების დასაქმებასთან დაკავშირებით
ბლოკი: CSR
ღვინის დასახელება: მუკუზანი
ღვინის სახეობა: წითელი მშრალი
აღწერა: წითელი მშრალი ღვინო „მუკუზანი“ დამზადებულია საფერავის ჯიშის ყურძნისგან კახეთში მუკუზანის სპეციფიურ ზონაში. ინახება მუხის ბარელში 12 თვის განმავლობაში. ახასიათებს მუქი ლალის ფერი, გამოხატული არომატით და ნაზი ბუკეტით
დააგემოვნეთ: მიირთმევა შემწვარ ხორცთან და ყველის ასორტთან. დაგემოვნების ტემპერატურა 14-16 0C
მწარმოებელი: შატო ნეკრესი
width: 1
data-rows-occupied: 46
data-columns-occupied: 1
data-ar-day-of-month: 03
data-ar-date: 2017-01-01
zoomedtop: 32851
zoomedleft: 1197
top: 4434
left: 161
height: 1