Link Image: https://www.facebook.com/gepra/posts/1633330316718788
IsMonth: False
type: 1
images3:
თარიღი: 2017-10-18
ქვესათაური: ფორუმი ირანისა და საქართველოს სამეცნიერო-ტექნოლოგიური თანამშრომლობის ხელშეწყობისთვის რამდენიმე სესიას მოიცავდა
ბლოკი: ჯეპრას პროექტები
ღვინის დასახელება: მუკუზანი
ღვინის სახეობა: წითელი მშრალი
აღწერა: სიმწიფის პიკზე მყოფი ყურძენი იკრიფება ხელით. კლერტის ფრთხილად გაცლასა და დაწურვას მოსდევს კონტროლირებად ტემპერატურაზე (23-28°C) დუღილი უჟანგავ ფოლადის რეზერვუარებში. ფერმენტაცია მიმდინარეობს კულტურული საფუარით, დელესტაჟისა და რემონტაჟის მეთოდების გამოყენებით. 12-15 დღიანი მაცერაციის შემდეგ, ღვინო იხსნება სუფთად და გადადის 225ლ მუხის კასრებში ვაშლრძემჟავა დუღილის და 9-12 თვიანი დაძველებისთვის. შემდგომი დავარგება გრძელდება მარანში უჟანგავ ფოლადის ცისტერნებში და ჩამოსხმის შემდეგ ბოთლებში, ოპტიმალურ ტემპერატურაზე.
დააგემოვნეთ: მიირთვით მწვადთან, სხვადასხვა ხორცის კერძებთან და ყველთან. ტ: 16-18°C
მწარმოებელი: MadamWine
width: 1
data-rows-occupied: 48
data-columns-occupied: 3
data-ar-day-of-month: 18
data-ar-date: 2017-01-01
zoomedtop: 34279
zoomedleft: 3577
top: 4627
left: 482
height: 1