Link Image: https://www.facebook.com/gepra/posts/1651957451522741
IsMonth: False
type: 1
images3:
თარიღი: 2017-11-05
ბლოკი: ჯეპრას სიახლეები
ღვინის დასახელება: ვაზისუბანი
ღვინის სახეობა: თეთრი მშრალი
აღწერა: სიმწიფის პიკზე მყოფი ყურძენი იკრიფება ხელით. კლერტის გაცლის შემდგომ ყურძენი ცივდება 4-6°C-მდე, 8 საათის განმავლობაში ჩერდება კანთან ერთად და შემდეგ ნაზად იწურება პნევმატურ წნეხში. მოგვიანებით ხდება დაწმენდილი თვითნადენი წვენის დუღილი უჟანგავ ფოლადის ცისტერნებში მკაცრად განსაზღვრულ ტემპერატურაზე(15°C). დუღილის დასრულებისას ღვინო იხსნება სუფთად და გადადის სხვა ცისტერნაში შემდგომი დავარგებისთვის.
დააგემოვნეთ: თევზთან, ყველთან, ბოსტნეულთან
მწარმოებელი: თელავის ღვინის მარანი
ჯილდოები: International Wine Challenge, 2005 - ბრინჯაო
width: 1
data-rows-occupied: 51
data-columns-occupied: 2
data-ar-day-of-month: 05
data-ar-date: 2017-01-01
zoomedtop: 36421
zoomedleft: 2387
top: 4916
left: 322
height: 1