Link Image: https://www.marketer.ge/zura-balanchivadze-pirvelisamsakhuri/
IsMonth: False
type: 1
images3:
თარიღი: 2017-11-16
ქვესათაური: ჯეპრას სოციალური მედიის მენეჯერი, პიარსკოლის ლექტორი, ბლოგერი
ბლოკი: ჯეპრა მედიაში
ღვინის დასახელება: რქაწითელი-შარდონე
ღვინის სახეობა: თეთრი მშრალი
აღწერა: ოპტიმალური სიმწიფის პერიოდში ორივე ყურძენი ცალკ-ცალკე იკრიფება ხელით კომპანიის კონდოლის ვენახებში. კლერტგაცლილი ყურძენი ცივდება 4-6°C -მდე და ნაზად გამოიწურება პნევმატურ წნეხში. მოგვიანებით, დაწმენდილი წვენი იწყებს დუღილს უჟანგი ფოლადის რეზერვუარებში მკაცრადკონტროლირებად ტემპერატურაზე (15-18°C). დუღილის დასრულების შემდგომ ღვინო 3-4 თვის განმავლობაში გადის დავარგებას ჩვენს მარანში. პროცესი სრულდება მინიმალური ფილტრაციითა და ჩამოსხმით.
დააგემოვნეთ: თევზის/ზღვის პროდუქტებთან, ფრინველის კერძებთან, ყველთან
მწარმოებელი: თელავის ღვინის მარანი
width: 1
data-rows-occupied: 52
data-columns-occupied: 5
data-ar-day-of-month: 16
data-ar-date: 2017-01-01
zoomedtop: 37135
zoomedleft: 5957
top: 5013
left: 804
height: 1