Link Image: http://4p.com.ge/2479-2/
IsMonth: False
type: 1
images3:
თარიღი: 2017-02-05
ქვესათაური: თამუნა მაჭავარიანის ბლოგპოსტი ცვლილებების მენეჯმენტზე
ბლოკი: ჯეპრას ბლოგი
ღვინის დასახელება: საფერავი
ღვინის სახეობა: წითელი მშრალი
აღწერა: ყურძნის ფიზიოლოგიური დამწიფების შემდგომ ხდება მისი ხელით დაკრეფა. ძირითადად სექტემრის ბოლოს. ყურძნის დაკრეფვის, კლერტის ნაზად გაცლასა და დაწურვას მოსდევს უჟანგავ ფოლადის რეზერვუარებში კონტროლირებად ტემპერატურაზე დუღილი. საფერავს ახასიათებს საუკეთესო გემური თვისებები. იგი გამოირჩევა ლამაზი ლალისფერი კომპლექსური შეფერილობით და დაჰყვება ალუბლის და ქლიავის გემური ნიშნები.
დააგემოვნეთ: მოხარშულ ხორცთან, საქონლის ხორცთან, ღორის და ცხვრის ხორცთან
მწარმოებელი: შალოშვილის მარანი
ჯილდოები: „Wine & Spirit Award. Ukraine” ბრინჯაოს მედალი
width: 1
data-rows-occupied: 5
data-columns-occupied: 4
data-ar-day-of-month: 05
data-ar-date: 2017-02-05
zoomedtop: 3577
zoomedleft: 4767
top: 482
left: 643
height: 1