IsMonth: False
type: 1
images3:
თარიღი: 2017-02-18
ბლოკი: ჯეპრას სიახლეები
ღვინის დასახელება: საფერავი
ღვინის სახეობა: წითელი მშრალი
აღწერა: ღვინო დამზადებულია 8000 წლიანი ქვევრის ტრადიციული მეთოდით. კახეთში, ყვარლის რაიონ სოფელ მილდაში. აგვისტოს თვეში ჩატარდა მწვანე რთველი, ანუ ვაზიდან მოიკრიფა მკვახე ყურძენი იმ მიზნით რომ მოსავლიანობა ჰექტარზე შემცირებულიყო, რამაც თავის მხრივ გაზარდა ვაზზე დარჩენილი მტევნების ხარისხი და საგემოვნო თვისებები. აღნიშნული ღვინო დამზადდა კახური წესით, ჭაჭასთან ერთად 6 თვის განმავლობაში ქვევრში, ბუნებრივად სტაბილური ტემპერატურის პირობებში.
დააგემოვნეთ: ყველთან, შემწვარ ხორცთან
მწარმოებელი: მარანი ჩუბინი
width: 1
data-rows-occupied: 7
data-columns-occupied: 7
data-ar-day-of-month: 18
data-ar-date: 2017-02-18
zoomedtop: 5005
zoomedleft: 8337
top: 675
left: 1125
height: 1