Link Image: http://4p.com.ge/dakarguli-konkurentis-dabruneba/
IsMonth: False
type: 1
images3:
თარიღი: 2017-03-04
ქვესათაური: ჯეპრას უფროსი კონსულტანტის გიგა ხარებავას ბლოგპოსტი ჯეპრას ბლოგზე
ბლოკი: ჯეპრას ბლოგი
ღვინის დასახელება: ქისი
ღვინის სახეობა: თეთრი მშრალი
აღწერა: ქარვისფერი, გაუფილტრავი ღვინო. დამზადებულია ქისის ჯიშის ყურძნისგან ტრადიციული ქართული წესით, ქვევრში; ინტენსიური ატმის, ქლიავის და ჩირის არომატებით. მოყვანილია, წარმოებული და ჩამოსხმულია კახეთში, სოფელ ვაჩნაძიანში. 
დააგემოვნეთ: ნაკვერჩხალზე მომზადებულ ღორის ან ბატკნის ხორცთან და ბოსტნეულთან. ასევე კარგად უხამდება ღვინოში და ხახვში მოთუშულ ღვიძლს
მწარმოებელი: მარანი კასრელი
ჯილდოები: ქვევრის ღვინის საერთაშორისო კონკურსის ბრინჯაოს მედალი
width: 1
data-rows-occupied: 9
data-columns-occupied: 7
data-ar-day-of-month: 04
data-ar-date: 2017-03-04
zoomedtop: 6433
zoomedleft: 8337
top: 868
left: 1125
height: 1