IsMonth: False
type: 1
images3:
თარიღი: 2017-03-11
ბლოკი: ჯეპრას სიახლეები
ღვინის დასახელება: ქისი
ღვინის სახეობა: ქვევრის მშრალი, გაუფილტრავი, ბუნებური ღვინო
აღწერა: ღვინო დაყენებული და დავარგებულია ქვევრში, კახური ტრადიციული მეთოდით, ორგანულად მოყვანილი ქისის ჯიშის ყურძნისგან. ღვინის საუკეთესო ხარისხის მისაღებად დაწურვამდე ხდება ყურძნის მტევნების ხელით, სათითაოდ გადარჩევა. ღვინო მუქი ჩალისფერია, მსუბუქი არომატით. აღსანიშნავია, რომ ღვინო დაყენებულია ბუნებრივი მეთოდით, ყოველგვარი დანამატების და ფილტრაციის გარეშე. არ შეიცავს დამატებულ გოგირდს.
დააგემოვნეთ: ხორციან კერძებთან, ხორციან წვნიანებთან, გუდის ყველსა და სხვა ცხიმიანი ყველით მომზადებულ კერძებთან
მწარმოებელი: შატო ხაშმი
width: 1
data-rows-occupied: 10
data-columns-occupied: 6
data-ar-day-of-month: 11
data-ar-date: 2017-03-11
zoomedtop: 7147
zoomedleft: 7147
top: 964
left: 964
height: 1