ჯეპრას ორგანიზებით, აშშ-ის ფრინველის ხორცის წარმოების შესახებ ორდღიანი სემინარი გაიმართა.
 
ღონისძიება ინიცირებული იყო ორგანიზაციების - USA Poultry and Egg Export Council (USAPEEC)-ისა და U.S. Soy-ს მიერ და მიზნად ისახავდა საქართველოში კვების უსაფრთხოების სტანდარტების გაუმჯობესებასა და ქართველი მწარმოებლებისთვის თანამედროვე ამერიკული პრაქტიკების გაზიარებას.
 
სემინარს ესწრებოდნენ სურსათის ეროვნული სააგენტოს და ქართული მეფრინველეობის სექტორის წარმომადგენლები.
 
სემინარს უძღვებოდა აშშ-დან სპეციალურად მოწვეული ექსპერტი, ობერნის უნივერსიტეტის მეფრინველეობის მეცნიერების დეპარტამენტის პროფესორი, დოქტორი ამიტ მორი.
 
აღსანიშნავია, რომ მსგავსი ღონისძიებები მნიშვნელოვან როლს ასრულებს ქართული წარმოების განვითარებასა და მომხმარებელთა უსაფრთხოების გაუმჯობესებაში.